Wynonna Judd verzekert haar fans dat ze 'zo hard werkt aan mijn mentale, fysieke en spirituele welzijn' nadat ze hun bezorgdheid hadden geuit

04 Jan 2023

Wynonna Judd verzekert haar fans dat ze 'zo hard werkt aan mijn mentale, fysieke en spirituele welzijn' nadat ze hun bezorgdheid hadden geuit

Wynonna Judd deelt haar mentale gezondheidsreis met fans. (Foto: Jason Kempin/Getty Images voor CMT)

Wynonna Judd heeft een boodschap voor fans over haar geestelijke gezondheid.

Dinsdag plaatste de countryzangeres een video op Instagram waarin ze inging op haar geestelijke gezondheid na de dood van haar moeder Naomi door zelfmoord in april 2022. Ze ging in op een opmerking waarin een fan haar ervan beschuldigde er niet "goed" uit te zien en beweerde dat haar manager Judd te hard pushte en "hebzuchtig" werd met kansen voor de "Love Is a Bridge" artiest.

"Ik heb enkele opmerkingen gehoord en de eerste gedachte die ik had was 'meningen en klootzakken'," legde Judd uit in de video, waar ze de opmerking ook op het scherm deelde. “En toen besefte ik dat mensen oprecht bezorgd zijn, dus ik wil op dat stuk reageren. Ik werk zo hard aan mijn mentale, fysieke en spirituele welzijn. Ik heb een geweldig team en ik ben echt gezegend. En ik ben gebroken, en ik werk heel hard aan zelfzorg - wat niet egoïstisch is, het is heilig."

Ze grapte dat ze haar leven vergelijkt met 'Wynonna Incorporated', omdat ze 'veel' in haar leven opneemt, inclusief tijd voor het gezin.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Ik heb een erg vol schema, maar ik heb ook tijd vrij om op de boerderij te zijn en in het bos te wandelen en de honden mee te nemen, en vanavond is het Mexicaanse avond, we spelen spelletjes en het is familie," ze afgesloten. "Dus ik ben in orde. Het laatste wat ik wil zeggen is: je kunt een goede vrouw niet te lang in bedwang houden."

Eerder deze week deelde Judd op sociale media dat ze vanwege "een extreme vorm van duizeligheid" niet met Kelsea Ballerini op het podium zou staan ​​voor een oudejaarsoptreden in Nashville.

"Nashville, ik ben absoluut diepbedroefd en het spijt me dat ik jullie vanavond allemaal in de steek heb gelaten", zei Judd in een Instagram-bericht. "Kelsea, ik kijk ernaar uit om in februari samen met jou het podium op te gaan, beter dan ooit!!!!"

Vorig jaar sprak Judd zich uit over het overlijden van haar moeder en hoe het haar heeft doen nadenken over haar eigen geestelijke gezondheid. In een Instagram-bericht in mei schreef ze dat ze niet wilde dat Naomi's dood het einde zou zijn van het familieverhaal van Judd, en beloofde ze het werk te doen om de volgende generatie te helpen.

“Ik weet WEL dat ik, om een ​​gezondere grootouder te zijn voor mijn eerstgeboren kleinkind Kaliyah, {geboren op 13/04, 2 weken en 2 dagen voordat mijn moeder vertrok}, om de cyclus van verslaving en gezinsdisfunctie te doorbreken, moet {eerst} voor mezelf blijven verschijnen en het persoonlijke genezingswerk doen, 'schreef ze destijds. “Ik weet dat het een eenvoudig stappenprogramma is, en die stappen zijn soms niet gemakkelijk te nemen. Daarom heb ik een toezegging gedaan om het 'volgende juiste' te blijven doen en wekelijkse afspraken te plannen, zodat ik door kan gaan met het lopende werk, zelfs als ik goede dagen heb."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.