5 duurste pizzaketens, volgens klanten

04 Jan 2023

5 duurste pizzaketens, volgens klanten

Op zijn best roept pizza beelden op van ronddraaiend deeg, spetterende rode saus en iemand met een koksmuts die uitroept "dat is meer!" met een dik Italiaans accent.

Maar het blijkt dat wanneer pizza meer kost, klanten niet altijd dezelfde romantische perceptie behouden. De prijs van alles, van voedsel tot arbeid, stijgt en de grote pizzaketens voelen het. Helaas berekenen ze die hogere kosten ook door aan hun klanten. En hoewel de prijzen van merk tot merk verschillen, zijn er verschillende grote pizzaketens waar klanten vooral ontevreden over zijn. Waarom? Omdat de stijgende kosten van hun taarten niet gepaard gaan met een waardestijging.

Lees verder om de vijf meest te dure pizzaketens te ontdekken, volgens de mensen die de bestelling plaatsen. En mis 7 fastfoodketens aan de westkust niet die zo goed zijn dat mensen bereid zijn ervoor te reizen.

1

MOD-pizza

mod pizza

Als je een op bestelling gemaakte, gepersonaliseerde pizza met eindeloze topping-opties wilt, kun je naar MOD Pizza gaan. Dat gaat je echter een aardige duit kosten. MOD Pizza verkoopt slechts twee maten taarten - 6 "en 11" (bedoeld voor een of twee personen) - en ze variëren van $ 8-12. De aanpasbare pizzaketen wordt bekritiseerd vanwege de prijzen als gevolg van de slechte kwaliteit, het "kleine" formaat van de pizza's en de benedengemiddelde smaak.

Volgens een recente Reddit-thread is MOD Pizza "gewoon weer een te dure hipster-eetgelegenheid. Het is niet verschrikkelijk, maar je kunt waarschijnlijk betere pizza krijgen voor minder geld in hetzelfde winkelcentrum."

Eet dit, niet dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

2

Pizzahut

Pizza Hut pizza

Arme Pizza Hut. We hebben onlangs een diepe duik gemaakt in de meeste te dure fastfoodmerken in het algemeen, en de Hut was de enige pizzeria die op de lijst stond. De prijzen zijn hoger dan die van zowel Domino's als Papa Johns, maar de kwaliteit is blijkbaar niet superieur genoeg om het verschil te rechtvaardigen.

Zoals een Redditor het uitdrukte, nadat hij had gezegd dat ze hun geld naar Little Caesars of Domino's zouden brengen: "Pizza Hut is op een spoedcursus om failliet te gaan."

Verhaal gaat verder

3

Domino's

domino's pizzataarten

Zelfs Domino's, met zijn trouwe schare fans, lijkt het te dure gebied te betreden. Er is nogal wat geruchten op Reddit en Twitter dat Domino's te duur is voor wat je uiteindelijk krijgt.

De keten heeft dit jaar ook wijzigingen aangebracht in twee van zijn bekendste voordelige deals, waardoor ze aanzienlijk minder waardevol zijn geworden. De deal voor $ 7,99 is uit de winkels verwijderd en is nu alleen online beschikbaar, terwijl de Mix and Match-combinatie van $ 5,99 nu $ 6,99 kost.

Bovendien zullen de prijzen van de keten naar verwachting in 2022 blijven stijgen.

4

Californische pizzakeuken

california pizza kitchen pizza

California Pizza Kitchen is eerder een fast-casual dan een fastfoodketen, maar volgens sommigen compenseert zelfs de verhoogde ervaring niet het feit dat de taart zelf meer oplevert dan hij waard is . Zoals een Redditor schreef: "Ik heb gemerkt in de loop van het afgelopen decennium... [de] pizza wordt duurder, maar hij lijkt kleiner te worden." Een ander voegde eraan toe: "Ik ben dol op hun pizza, maar het is zo afzetterij."

GERELATEERD: 5 pizza's die je minstens één keer moet proberen, volgens chef-koks

5

Papa Johns

papa johns pizza

Papa Johns' handgemaakte specialiteitenpizza's leveren je $ 21,99 per taart op. Consumenten hebben kennis genomen van de beweging naar hogere kwaliteit, vergezeld van hogere prijzen, die de keten doormaakt, en zijn niet bepaald enthousiast. Voor een merk dat al die tijd 'betere ingrediënten, betere pizza' had moeten verkopen, kan de overgang naar duurdere premium taarten, zoals de Epic Stuffed Crust, voor sommigen verwarrend zijn.

Een Redditor drukte het sentiment uit door Papa Johns "te dure rotzooi" te noemen en te zeggen dat de pizza "niet eens zo goed is om de prijs te rechtvaardigen."

Een versie van dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd in mei 2022. Het is bijgewerkt met nieuwe informatie.